ניתוח מתיחת פנים

ניתוח מתיחת הוא הניתוח האהוב על ד"ר ויסמן, המתייחס לפנים כאלמנט הוליסטי. הניתוח מתמקד במתן פתרון מינימליסטי עם מקסימום אפקט, שיכול להביא לתוצאות נהדרות הגלויות לעין, וזאת בניגוד לניתוחים אחרים המסתתרים מתחת לבגדים.

הרצון להתמקצע ולהנגיש ללקוחות הקליניקה שיטות חדשניות בתחום ניתוחי הרמת פנים, גרם לד"ר ויסמן לנדוד עד איטליה הרחוקה, ולבלות חודשים רבים בחדר ניתוח עם המאסטר העולמי בניתוחי פנים, ד״ר ג׳יובאני בוטי. שם למד את שיטותיו המקצועיות.

הקפדה על כל פרט ופרט

בניתוח מתיחת פנים, מקפיד ד"ר ויסמן על כל פרט קטן וכל תפר עדין, עד שהתוצאה תהיה מושלמת. בעבר ניתוחי מתיחת הפנים שיוו למטופלים מראה לא טבעי ו״שטוח״, עם סימני היכר שבלטו למרחקים, אך השיטות החדשניות בהן מתמחה ד"ר ויסמן מבוססות על הרמה מחודשת של הרקמות העמוקות בחזרה למקומם הטבעי שהיו לפני שנים, תוך הסרת עודפי עור מדויקת.

התוצאה המתקבלת היא רעננה וטבעית, ומספקת הדגשה של קו הלסת, הידוק הצוואר, החזרת הנפחים ללחיים ושימור המבנה הטבעי של האוזן.

קצת על תהליך ניתוח מתיחת פנים בקליניקה

• אבחון

תחילה יבחן ד"ר ויסמן את מבנה הפנים ואת הסיבה לרצון לבצע מתיחת פנים. לדוגמה, לצורך צמצום השטחים המכילים קמטוטים וכתמים, בשל צניחת הלחיים והגבות, צניחה של העור והשומן מתחת לקו הלסת התחתונה ועוד.

• בדיקה כללית

בדיקת המצב הרפואי של המטופלת.

• שיקוף המצב

ד"ר ויסמן ישקף את המציאות והתוצאות העתידיות, בדרך ההוגנת ביותר.

• ניתוח/הזרקה

ביצוע הניתוח בחדר הניתוח ע"י ד"ר ויסמן, תוך שימת דגש על תפירה עדינה ומדויקת, על מנת להשיג צלקות עדינות ובלתי נראות ככל שניתן.

• המשך מעקב וליווי צמוד

ד"ר ויסמן מלווה כל מטופלת באופן אישי לאחר כל ניתוח ומתקשר לדרוש לשלומה. המעקב יבוצע בקליניקה עד להחלמה מלאה.

לייעוץ מקצועי ותיאום פגישת היכרות, התקשרי או השאירי פרטים

דילוג לתוכן