ניתוחי אף

ניתוח אף הוא אחד הנפוצים מבין הניתוחים הפלסטיים בעולם, מכיוון שהאף בולט ביחס לאיברים אחרים ומהווה חלק מרכזי מהנראות שלנו. ניתוח אך יכול להיעשות לצורך שיפור המראה האסתטי המאפשר להבליט את הייחודיות של יתר האיברים בפנים, או בשל בעיות רפואיות כמו תיקון בעיות נשימה.

השינויים האפשריים באמצעות ניתוח אף

השינויים והתיקונים האפשריים בניתוחי אף הם אינסופיים, לדוגמה ניתן לשנות את גודל האף, את רוחבו באזור גשר, את מיקומם של הנחיריים, תיקון בליטות או שקעים על גשר האף, עיצוב קצה האף, השוואה בין נחיריים א-סימטריים, הקטנה או הרחבת נחיריים ועוד. המטרה של ד”ר ויסמן לשמור על פרופורציה ואיזון נכונים של האף וחלקיו ביחס לשאר האלמנטים בפנים.

ד”ר ויסמן מתמחה בניתוח אף ומקפיד על מספר דברים בתהליך, על מנת להגיע לתוצאה מדויקת לשביעות רצון הלקוח.

הפרמטרים שעליהם מקפיד ד”ר ויסמן הם:

• שמירה על תוצאה טבעית המותאמת לרצון המטופל.
  • הימנעות ממראה מלאכותי של נחיריים קטנות מידי או אף מורם וחזירי.
  • הימנעות מהקטנה מוגזמת של המבנה הגרמי ומראה ״האף המנותח״.
  • בניתוח לצורך תיקון בעיות נשימה, מתקן ד”ר ויסמן את הקונכייה או את המחיצה על פי צורך.
  • הקפדה על תוצאה טבעית שלא תמשוך את העין.

תהליך ניתוח אף בקליניקה:

• שיחת היכרות ותיאום צפיות

תחילה מאבחן ד”ר ויסמן את האף ולאחר מכן מבצע שיחה עם המטופלים על מנת לברר היטב את התוצאה הרצויה להם, ומקפיד לענות על כל שאלה.

• תכנון הניתוח

ד”ר ויסמן מתכנן יחד עם המטופל את הניתוח תוך התאמת ציפיות מיטבית.

• ביצוע הניתוח

הניתוח נעשה בחדר ניתוח על ידי ד”ר ויסמן, תוך הקפדה על דיוק וגימור אסתטי – ללא צלקות הנראות לעין.

• ליווי ומעקב

בתום הניתוח המטופל ישוחרר לביתו עם גבס וללא טמפונים (למעט במקרים של תיקון קונכייה). המטופל יוכל לחזור לשגרה רגילה לאחר שבוע.

לייעוץ מקצועי ותיאום פגישת היכרות, התקשרי או השאירי פרטים

דילוג לתוכן